Easypump Easy S-deep 900 X-RING 60210417

Použití: Domácí vodárna EASYPUMP EASY E-DEEP 900 X-RING - Vaše inovativní řešení pro pohodlné zavlažování a využití dešťové vody. Představujeme Vám domácí vodárnu EASYPUMP EASY...
9 921 Kč
Doprava zdarma, 25 dní
Doporučená nabídka e-ČERPADLA
Do obchodu
Seřadit:

Nejlevnější nabídky (2)

Info v obchoduZdarma100 % • 3 190×Další informace
Do 3 dnů • 1 variantaZdarma96 % • 1 938×Další informace

Popis produktu

Použití: Domácí vodárna EASYPUMP EASY E-DEEP 900 X-RING - Vaše inovativní řešení pro pohodlné zavlažování a využití dešťové vody. Představujeme Vám domácí vodárnu EASYPUMP EASY...

Parametry produktu

Výrobce
Výtlačná výška (výtlak)
45 m
Napětí
230 V
Hmotnost
11 kg

Parametry produktu

Výrobce
Výtlačná výška (výtlak)
45 m
Napětí
230 V
Hmotnost
11 kg

Popis produktu

Použití:

Domácí vodárna EASYPUMP EASY E-DEEP 900 X-RING - Vaše inovativní řešení pro pohodlné zavlažování a využití dešťové vody.

Představujeme Vám domácí vodárnu EASYPUMP EASY E-DEEP 900 X-RING, špičkový produkt, který zcela změní Váš přístup k čerpání dešťové vody. Tato revoluční domácí vodárna nabízí bezkonkurenční výkon a spolehlivost pro každou zahradu či venkovní prostor. Již nebudete muset trávit drahocenný čas a energii hledáním ideálního řešení pro zavlažování svých rostlin, protože tohle je ten pravý produkt, který hledáte!

Podívejte se na několik klíčových důvodů, proč si domácí vodárnu EASYPUMP EASY E-DEEP 900 X-RING jednoduše musíte pořídit:

  • Stabilní tlak: Unikátní konstrukce zajišťuje nekolísavý tlak vody během stálého odběru, což je ideální pro moderní závlahové systémy a rovnoměrný dostřik.
  • Snadná instalace: Domácí vodárna EASYPUMP EASY E-DEEP 900 X-RING je navržena tak, aby umístění v zásobní nádrži s dešťovou vodou bylo jednoduché a rychlé, bez nutnosti složité montáže nebo použití speciálního nářadí.
  • Spokojenost zákazníků: Naše spokojení zákazníci potvrzují skvělou funkčnost domácí vodárny EASYPUMP EASY E-DEEP 900 X-RING a jejich nadšení ze špičkových výsledků při zavlažování svých zahrad.
  • Vysoce efektivní čerpání: Speciálně navržená technologie umožňuje rychlé a efektivní čerpání dešťové vody bez mechanických a abrazivních nečistot ze zásobních nádrží nebo studny pomocí sací soupravy. Nasává pouze čistou vodu z podhladiny viz obrázek níže, což předchází problémům jako je ucpání trysek postřikovačů.

Získejte tyto benefity: 1. Vynikající čerpací schopnosti - maximálně efektivní čerpání dešťové vody. 2. Stabilní tlak - ideální pro moderní závlahové systémy. 3. Snadná instalace - žádné komplikace při umístění do zásobní nádrže. 4. Možnost připojení sací soupravy. 4. Ověřená spokojenost zákazníků - staňte se součástí naší spokojené komunity.

Technické informace

Nejdůležitější údaje jsou uvedeny na kartě PARAMETRY. Další informace získáte kliknutím na odkaz na PROSPEKT a na NÁVOD.

Nová generace vodárny EASY E-DEEP 1200 X-Ring s inovovanou hydraulickou částí čerpadla umožňující dosažení vyšší účinnosti a výrazně nižší spotřeby elektrické energie (30 %).

Na výtlačné potrubí nelze instalovat další zpětnou klapku (jedna je součástí domácí vodárny).

Zapínací tlak je 2 bary. Vodárna vypne při ukončení odběru vody.

Tato inovativní a účinná ponorná domácí vodárna s integrovanou ovládací jednotkou (Presscontrolem) Vás bude bezpečně a spolehlivě zásobovat dešťovou vodou.

Zde jsou hlavní přednosti, proč si pořídit domácí vodárnu EASYPUMP EASY E-DEEP 900 X-RING:

  • 1. Inovativní sací systém: Sací systém s plovákem saje vodu přes hadici, která plave cca 10 cm pod hladinou, což prakticky eliminuje nasávání sedimentovaných nečistot ze dna nádrže.
  • 2. Absolutní ticho: Díky umístění pod hladinou, vysoké kvalitě materiálů a konstrukce je provoz vodárny naprosto tichý, takže můžete zapomenout na rušivý hluk z čerpadla.
  • 3. Automatický provoz: Vodárna se automaticky zapne při poklesu tlaku pod 2 bary po zahájení odběru vody a stejně tak se automaticky vypne po ukončení odběru - bez nutnosti manuálního zásahu!
  • 4. Ochrana proti chodu nasucho a přetížení: Domácí vodárna EASYPUMP EASY E-DEEP 900 X-RING obsahuje ochranu proti chodu nasucho a přetížení, což zajišťuje dlouhou životnost produktu.
  • 5. 5letá záruka od autorizovaného prodejce: Když si koupíte tento produkt u nás, dostanete pětiletou záruku! To je důkaz naší důvěry ve kvalitu tohoto zařízení. Bezproblémové a rychlé přednostní řešení jakýchkoliv výrobních vad.
  • 6. Bezpečnost na prvním místě: Díky zabudované zpětné klapce s magnetickým sensorem se nemusíte obávat samočinného spínání čerpadla při nedovření klapky nebo zanesení nečistotami. Při poškození klapky se navíc čerpadlo automaticky odstaví z provozu.
  • 7. Vysoce odolný materiál: Plášť čerpadla, oběžná kola a rozvaděče jsou vyrobeny ze speciálního plastu s obsahem skelného vlákna (NORYL), hřídel, spojovací šrouby a matice oběžných kol jsou z nerezové oceli - což zaručuje dlouhou životnost a vysokou odolnost proti opotřebení.
  • 8. Úspora místa a snadná instalace: Minimální hloubka ponoru je pouhých 12 cm, spodní část vodárny by měla být umístěna min. 20 cm nad dnem (pokud není instalována sací souprava). Součástí dodávky je také přívodní kabel s vidlicí o délce 15 m a lanko o délce 15 m – vše pro rychlou a bezproblémovou instalaci.
  • 9. Možnost optimalizace: Pro častější menší odběry vody nebo při použití vody i pro toaletu doporučujeme zabudovat malou tlakovou nádobu o objemu 8 až 24 l, která omezí počet spínání a prodlouží tak životnost celého systému. Vhodnou tl. nádobu si můžete objednat na kartě PŘÍSLUŠENSTVÍ. Montáž malé tl. nádoby se nejčastěji provádí pomocí "T-kusu" přímo na potrubí, fotografii připojení najdete v doporučení pro výběr naší nabídky tlakových nádob (horní část prostředního sloupce stránky).

Domácí vodárna EASYPUMP EASY E-DEEP 900 X-RING je synonymem pro prvotřídní kvalitu, inovaci a spolehlivost. Tento inovativní produkt je navržen tak, aby vyřešil veškeré problémy s nečistotami ve vodě a zajistil Vám bezproblémový provoz po dlouhá léta.

Součástí dodávky není sací souprava, kterou je třeba objednat na kartě PŘÍSLUŠENSTVÍ.

Charakteristika čerpadla

Podívejte se, kde můžete produkt koupit:

25 dní • 1 variantaZdarma98 % • 1 594×Další informace
Více než měsíc • 1 variantaZdarma98 % • 1 964×Další informace

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Ekologické dezinfekční prostředky","https://ekologicke-dezinfekcni-prostredky.heureka.cz/"],["Svítící párty doplňky","https://svitici-party-doplnky.heureka.cz/"],["Mycí houby a žínky","https://myci-houby-a-zinky.heureka.cz/"],["Vyšívací předlohy","https://vysivaci-predlohy.heureka.cz/"],["Střešní koše","https://stresni-kose.heureka.cz/"],["Sprchové krémy","https://sprchove-gely.heureka.cz/f:36215:46969882/"],["Dokovací stanice Lenovo","https://dokovaci-stanice-a-replikatory-portu.heureka.cz/f:24642:22735694;24643:22735731/"],["Vegan korektory na tvář","https://korektory-na-tvar.heureka.cz/f:33791:43548061/"],["Dětské kšandy","https://ksandy.heureka.cz/f:36183:47374414/"],["Bezpalcové kojenecké rukavice","https://kojenecke-cepice-rukavice-a-saly.heureka.cz/f:16850:1/"]],"Vybrané značky":[["Čerpadla Interpump","https://cerpadla.heureka.cz/f:3787:43860461/"],["Čerpadla Keller","https://cerpadla.heureka.cz/f:3787:404204/"],["Čerpadla APD Technology","https://cerpadla.heureka.cz/f:3787:43753235/"],["Čerpadla Kärcher","https://cerpadla.heureka.cz/f:3787:297720/"],["Čerpadla Tecalemit","https://cerpadla.heureka.cz/f:3787:52455758/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat výrobník ledu?","https://vyrobnik-ledu.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-vyrobnik-ledu/"],["Jak vybrat nosič na kolo?","https://nosice.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-nosic/"],["Jak vybrat erotické šaty?","https://damske-eroticke-saty.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-eroticke-saty/"]],"Vybrané produkty":[["Geko G02900","https://mazaci-lisy-a-pistole.heureka.cz/geko-g02900/"],["LEGO® DUPLO® 10872 Doplňky k vláčku most a koleje","https://prislusenstvi-k-legu.heureka.cz/lego-duplo-10872-doplnky-k-vlacku-most-a-koleje/"],["Caesar hygienický náustek 6 cm zasouvací 100 ks","https://naustky-vodnice.heureka.cz/caesar-hygienicky-naustek-6-cm-zasouvaci-100-ks/"],["Ombre Clothing Pánský elegantní blejzr Rocco navy M81","https://panska-saka.heureka.cz/ombre-clothing-pansky-elegantni-blejzr-rocco-navy-m81/"],["The Witcher 3: Wild Hunt Complete","https://hry-na-ps5.heureka.cz/the-witcher-3-wild-hunt-complete/"],["vidaXL Poly ratan 70 x 80 x 117 cm černý","https://pristresky-na-popelnice.heureka.cz/vidaxl-poly-ratan-70-x-80-x-117-cm-cerny/"],["Kožená pánská vesta Jason černá","https://jezdecke-bundy-a-vesty.heureka.cz/kozena-panska-vesta-jason-cerna/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}