Nejnovější recenze ze sekce Čerpadla
- zati dobry
Dělá to co má,co víc psat
- Cena, výkon
Bazén, sudy na deštovku atd.
- po opravě velmi snmadné startování, pozoruhodný výkon
- smutné zjištění triviální chyby , ke které došlo při sestavování čerpadla - sací košíček / filtr paliva v palivové nádrži byl vytlačen, umístěn v hrdlu do nádrže, byl tedy nad běžnou hladinou paliva a čerpadlo tak nebylo schopno okamžitého použití. Náprava však naštěstí nebyla příliš náročná a čerpadlo nyní funguje k plné spokojenosti
Nutno pochválit odborné poradenství prodejce stran kompatibility položek tak, aby fungovaly.
Tiché a výkonné
čerpadlo
PROTECO 250W, 6000l/h 10.86-CP-0250-NM
Přidáno: 24. září 2024
(naposledy upraveno 25. září 2024)
Zakoupeno v Nářadí Hornig
- Za tu cenu samozřejmě žádný zázrak, ale než kupovat nějaký drahý, lepší koupit něco takového 3x. Spouští opravdu při malé hladině. Na čistou vodu - použil jsem to ve sklepě, obskládal jsem to mokrýma hadrama, aby to nepobralo plovoucí špínu z podlahy. Provozuji trvale sepnuté, pod dohledem.
Další z čerpadel co nějakou dobu byli funkční a pak už je problém se sáním vody.Myslel jsem, když má motor 1600w,že bude sát vodu mnohem větší rychlostí,ale není tomu tak.Budu muset zainvestovat a koupit nějaké lepší už ne celé z plastu,ale kovu.
- Rychlost dodání, dobrá cena, kvalitní čerpadlo
plně fukční, vše je OK
- Funguje na první zapojení a na rozdíl od předchozích informací spolehlivě
- S autobaterií jsem dočerpal vodu ve sklepě, kde nedosáhla ponorka
Výrobek byl použit zatím jen krátce
- Velmi praktický
- výkonný
spokojenost
Čerpadlo jede výborně spokojenost
- Bohužel ani při 5cm výšce hladiny vody není schopné čerpadlo sát vodu ze sklepa
- Funguje
Dobrá cena, má vyměnitelné dva spodní díly pro různé hladiny. Perfekto.
Dobré na manipulaci
Čerpadla od EVAKu nakupuji na firemní čistírnu odpadních vod. Všechna se zatím osvědčila, jak výkonem, tak životnostní.
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »