Nejnovější recenze ze sekce Čerpadla
- čerpadlo po 9 měsících přestalo fungovat. Poslali jsme na reklamaci, kterou neuznali a v protokolu uvedli spálený elektromotor kvůli špíně uvnitř čerpadla. Kvůli nefunkčnosti a záruce nešlo dobře vyčistit, byla by nutná jeho demontáž. Nechali jsme si teda čerpadlo opravit na vlastní náklady v místním servisu, kde jako závadu zjistili přepálenou přívodní šnůru, která průměrem neodpovídala a vyměnili jí za větší. Byli jsme upozorněni v servisu, že jinak elektromotor je v pořádku a čerpadlo nyní funguje.
- V následující konverzaci firma Pema obrátila a nové vyjádření k naší stížnosti popisovalo uplně jinou závadu, tentokrát i tu nešťastnou snůru, kterou ale opět neuznávali.
Nedoporučuji tuto firmu,ani nákup u ní.
Noria Tlakan P4 SMART 230V s kabelem 10m
Přidáno: 9. srpna 2024
(naposledy upraveno 9. srpna 2024)
Zakoupeno v Obchod Čerpadel
pul roku od koupe namontovano nefunkcni cerpadlo
Udržuje nastavený tlak
poměr cena / výkon dobrý.
zatím funguje jak má
Jeste jsem nevyzkousel
- nedostal jsem objednané,dostal jsem hrubou a ne hladkou hadici
- Zatím neodskoušeno
- Tichý provoz ,filtr,automaticky provoz
Za male peníze super vyrobek,přenosný.
Masivní provedení, dobrý výkon a dobrá cena
levný a super výkon
- vše ok
malé a šikovné
Nečekal jsem za 4000czk nějaké extra hlubinné čerpadlo, ale opravdu překvapilo výkonem. Čerpadlo mohu doporučit.
Malý a přitom obrovský pomocník!!! Jednoduchá montáž, zatím to vypadá na spolehlivé použití bez obtěžujícího elektrického kabelu, s náhradní baterií až 1 hodina práce = SUPER!!
Funguje 3 měsíce v automatickém provozu.
- Za dobré peníze čerpadlo s tlakovým spínačem. Koupil jsem už druhé. První sloužilo 5 let.
- Tlakový spínač občas zlobí a je potřeba čerpadlo vypnout zapnout.
- kvalitní nabídka
- Malé rozměry
- Dostatečný výkon,
- Nízká spotřeba
- Spolehlivost
- Tiché
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »