Nejnovější recenze ze sekce Čerpadla
Součásti balení by mohlo být šroubení na výstupu čerpadla. U vstupu je to ok, protože šlo o sadu s nasávací hadicí.
Strašně slabé. 10 m od nádrže už není dostatečný tlak, aby dostříklo na konec skleníku.
- Čerpám vodu z 10m hloubky 16mm hadící a super výkon
- Nemá zpětnou klapku
Gardena je naprosto super. Vše co od nich máme skvěle funguje. Při problému, který byl jednou s čerpadlem, nám v rámci prodloužené záruky poslali nový kus. Perfektní přístup českého zastoupení!!!
- Je namontovaný a funguje jak má, uvidíme jak dlouho to vydrží, jinak zatím spokojený
- cerpadlo je tiché a myslím že i úsporné a malé
- po trech letech neustále problémy
- vysoká cena
První dva nebo tri roky naprostá spokojenost, nyní neustále potíže,čerpadlo propouští vodu která vytéká zespidu kde je nerezovy filtr,neustale se vypíná a jsou s nim porad nějaké problémy za tu cenu bych cekal bezchybný provoz,cerpadlo fungovalo bezchybne ale jen po dobu zaruky po zaruce neustále potíže cerpadla mame dvě jedno mam ja a jedno otec a u obou to samé příště bych uvazoval o jine značce nasel jsem cerpadlo s frekvencnim menicem které je podobne ale stoji 4500
- Velmi dobrý a výkonný pomocník ,doporučuji!
- ještě jsem ho nevyzkoušel.
- velmi vhodné pro zahradní domek, jednoduché zprovoznění.
neznám žádné
Čerpá vodu, tedy funguje!
- Usnadní práci.
- Čerpá.
- Nechá dost vysokou zbytkovou hladinu.
Při uváděném výkonu 14000 l/h jsem čekal rychlejší čerpání. Pravda, měl jsem připojenou jen 3/4" hadici.
Zatím používíám jen týden, ale tlak a množství vody větší než u podobných pump jiných výrobců. Podobnou pumpu z Lidlu jsem po měsíci vezl na sběrný dvůr
- oproti mému starému čerpadlu s výtlakem 8,5m znatelně větší výtlak (11m), i když je toto čerpadlo samozřejmě o dost větší rozměrově
- zatím plná spokojenost se vším
není přiložený žádný provaz na zavěšení např. do studny
- Konstruční provedení, lehkost
- čekal jsem lepší výkon
- AKU přístroj se dá použít všude, kde není, nebo i je elektrika
- Výborný tlak - někdy až moc velký - nafukuje hadice
- Bez problémů zvládne zavlažování a velký proud vody
- Nespolehlivé
- 2x porucha během prvních 3 měsíců
První čerpadlo vydrželo 3 měsíce. Poté začalo ztrácet tlak a nakonec přestalo čerpat uplně. Výměna za nový kus, který po 5 dnech vyhazuje proudový chráníč. Záruka je 5-letá, tak jsem zvědav kolik jich spotřebuji. Je ale nepříjemné být vždy 2 týdny bez čerpadla, než se reklamace vyřeší.
- Čerpadlo se slušným tlakem a celkově velmi dobrými parametry, za přijatelnou cenou.
vybíral jsem na základě parametrů čerpadla
- tiché
- malé a lehké
- mizerný návod
Čerpadlo je malé, lehké a tiché. Ideální na odčerpání těžko přístupné jímky. Ale návod k použití je v podstatě k ničemu. Úsměvné je, že snad v každém odstavci je připomínáno, abyste si přečetli návod, ale skutečný návod k používání představuje několik nákresů téměř bez popisu, co vůbec znázorňují. Nákresy ukazují čerpadlo ve svislé poloze, ale v další části "návodu" jste nabádáni k tomu, aby čerpadlo bylo nakloněno. Pokud je "návod" určen k pobavení uživatele, tak OK. Jinak je to opravdu k ničemu a uživatel si musí sám vyzkoušet, jak čerpadlo vlastně funguje a kdy se sepne.
- dobrá cena za nerez
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »